De Praktijk

Over ons

Mara Maes

Psycholoog

Mijn naam is Mara Maes. Sinds de jaren ’80 ben ik werkzaam in de psychiatrie en sinds 2004 als psycholoog. In eerste instantie binnen de grote instellingen en vanaf 2011 als vrijgevestigd psycholoog.

Ik ben gezondheidszorgpsycholoog, cognitief gedragstherapeut en EMDR-therapeut. Ik werk in de basiszorg kortdurend met cliënten met diverse klachten.

Denk hierbij onder meer aan stemmingsklachten, angsten en fobieën, stress en spanning gerelateerde klachten en trauma.

In mijn praktijk wil ik garant staan voor transparantie, openheid en een individuele aanpak. Ik zoek graag met u naar een passende en sluitende behandeling binnen de gezondheidszorg.

Ik ben lid van het NIP, de VEN en de VGCt.

KvK: 52805573
BIG: 59035925525
AGB: praktijk: 94059927

Jolanda Schepers

Psycholoog

Mijn naam is Jolanda Schepers. Aanvankelijk heb ik gewerkt als leerkracht in het speciaal onderwijs en als groepsleider in de jeugdhulpverlening. Na mijn studie orthopedagogiek ben ik werkzaam geweest  in de geestelijke gezondheidzorg, waar ik de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog heb gevolgd.

Tijdens mijn werk en opleiding heb ik met kinderen, jongeren en volwassenen gewerkt.

Praktijk Jolanda Schepers is een praktijk voor kind, jeugdige en volwassene. Ik heb mijn praktijk opgericht in juli 2013. Binnen mijn praktijk kunt u of uw kind terecht als er sprake is van onder andere angsten, stemmingsklachten, spanning gerelateerde klachten, problemen binnen het gezin, (vroegkinderlijk) trauma, hechtings-, identiteits- en ontwikkelingsproblematiek (ADHD of autisme) en gedragsproblemen. Behandelvormen binnen mijn praktijk zijn onder andere EMDR-, spel-, systeem-, schema- en cognitieve gedragstherapie.

Ik ben lid van het NIP en de VEN.

KvK: 58202803
BIG: 69916386925
AGB praktijk: 94060248